...aivan normaali tapa tehdä työt on se, että ensin kitataan ja maalataan kaikki pinnat valmiiksi, ja sitten kutsutaan paikalle putkimies, sähkömies, timpuri, kalusteasentajat jne. Sen jälkeen kitataan ja maalataan kaikki pinnat uudestaan kolhujen, naarmujen, vahinkoreikien ja paskaisten kädenjälkien takia.

...nämä kaikki muut ammattiryhmät tekevät alkujaankin sutta ja sekundaa, koska kyllä maalari paikkaa, kyllä maalari laittaa kittiä tai akryylimassaa tai maalia, eli mitä niistä suotta tiiviitä tai siistejä tekemään.

...kaikkien muiden ammattiryhmien hidastelu ja juopottelukeikat kaatuvat sen viimeistelijän niskaan, tottakai.

...luovutusaikataulut laitetaan liian kireiksi, ja kun päivämäärä lähestyy, niin hommat tehdään suitsaitsukkelaan päin helvettiä, kunhan on sinnepäin. Sen jälkeenhän on kaksi viikkoa aikaa korjata vikalistalla mainitut asiat. Ainoa vaan, että monikin asia olisi helpompi tehdä kerralla kunnolla, eikä paikkailla sitä vituralleen tehtyä.

...joka jorma ja matti kuvittelee osaavansa remontoida ja sitäpaitsi luulee tekevänsä hommat paremmin kuin ammattilainen. Sitten kun jorma tai matti on maalannut kylpyhuoneen seinät harvakseltaan betonilattiamaalilla (kun sitä oli jäänyt yli) tai laatoittanut kylppärin malliin yksi/risti/kaksi, tilaa jorman tai matin vaimo ammattilaisen paikalle. Ja sitten on taas eri kivaa paikata jälkiä.

...joka ohikulkija on vinkumassa maalia, laastia, laattoja tai muuta, kun pitäisi sitä ja tätä maalata tai laittaa kuntoon. Ei meillä helvetti soikoon ole mitään pohjatonta varastoa, josta kaivetaan jokaiselle haluttua laatua ja väriä ja mallia rajattomasti. Ja maksaa se tavara aina jollekin. Ja jos yhdelle menet jotain antamaan, niin pitäisi antaa muillekin.

Ja sitten vielä ihmetellään, miksi remonttien teettäminen on niin kallista...