Saat näppärästi siivottua pikkuroskat lattialta, kun teippaat sukkiisi ilmastointi- tai pakkausteippiä liimapuoli ulospäin. Roskat tarttuvat sukkiisi, eikä tarvitse kumarrella.

Meillä päin on myynnissä pitkävartisia harjoja ja niihin sopivia pitkävartisia rikkalapioita. Myös imureihin on tapana liittää pitkät varret. Sitä paitsi veikkaan, että käytännössä se teippi tarraa ennemmin tasaiseen lattiaan kuin huokoiseen sukkaan. Eli kumartelua tulee joka tapauksessa ja ajan kanssa, kun teipinpaloja nyppii lattiasta.

Jäivätkö talon ikkunat syksyllä pesemättä? Pesu onnistuu pakkasillakin, kun käyttää pesuaineena auton tuulilasin pesunestettä. Seoksen vahvuus vain pakkasten mukaan.

Jos talon ikkunat jäivät syksyllä pesemättä ne tuskin siitä pahastuvat. Jos taas itseä tosiaan vaivaa syksyllä pesemättä jääneet ikkunat, niin helpommalla pääsee, kun nauttii sitä tuulilasin pesunestettä sisäisesti. Ei vaivaa enää ikkunat, kun ei näe mitään. Ja saa ehkä muutenkin elämäänsä jotain sisältöä, kun opettelee pistekirjoitusta.

Kääri kaukosäädin kuplamuoviin. Leikkaa reikä kohdennuspään ja tarpeellisten näppäinten kohtaan. Teippaa tiiviiksi. Nyt ei isokaan pudotus riko säädintä.

Normaali pöydältä tai sohvalta lattialle putoaminen ei riko säädintä. Ihan pienten lasten ulottuvilta sen voi nostaa pois, isommille voi vaikka opettaa "ei koske!". Jos taas säädin lentelee ja rikkoutuu siksi, että tv:n tarjonta on täyttä paskaa, niin sen tv:n voi sulkea, lähteä ulos ja hankkia elämän. Säästettäköön kuplamuovit poksuttelijoille.

Sukkahousut ovat oiva jumppaväline. Toimittavat kepin virkaa työpaikan taukojumpassa, eikä ole pelkoa kolhimisesta. Matkoilla voi hoitaa hartiajumppaa iltaisin hotellihuoneessa. Mahtuvat pieneen tilaan.

Tosielämän sukkahousujumppaniksi: Ota sukkahousut ja tuoli. Vie tuoli kattolampun alle, irrota koko valaisin. Sido sukkahousut toisesta päästään lampun ripustuskoukkuun, ja tee toiseen päähän silmukka. Laita silmukka kaulasi ympärille, ja potkaise tuoli pois altasi. Niskasi venyy nyt todella hyvin. Toista tarvittaessa.